Påsk

Då var det Onsdag och snart är man låååång ledig :) Bara 1,5 timmar kvar idag och imorgon slutar jag kl 14 :) Det ska bli så skönt med lite ledigt.

Det blir nog en ganska lugn påsk skulle jag tro. Peters familj skulle komma och bo hos oss, eftersom dom skulle jobba med båten hela helgen. Men Peters mamma ligger på sjukhus i USA för hon har ramlat och brutit lårbenshalsen. Så vi får se vad som händer. Det kanske blir så att Peter måste åka över till USA för hans mamma klarar inte sig själv och dom som hon är där med måste kanske åka hem om 1 vecka. Så vi får helt enkelt se vad som händer. Lite avis är jag ju dock om han skulle åka, jag vill ju också till USA :) Men jag får nöja mig med London i Maj :) Och det är inte så illa pinkat det heller! Det ska bli super kul faktiskt *längtar*

Hej hopp!




Snart Måndag... igen!

Då var det Söndag kväll och imorgon är det dags att jobba igen. Men denna veckan som kommer jobbar jag bara Mån, Tis, Ons och på Torsdag slutar jag kl 14, sen är jag ledig i 5 dagar :) Det ska bli sååå skönt.

I helgen var jag ju i Falkenberg. I Fredags firade vi mamma som fyllde 50 år. Det var en ganska lugn kväll med god mat och gott vin.

I Lördags var jag först och hälsade på hos Fia. På kvällen var jag i Varberg och hälsade på Matilda och Enzo :) Vi åt gott och tittade på filmen scar. Filmen var helt okej. Synd bara att Matilda redan hade sett filmen. Det blev många skratt och rapar :) men det är inget ovanligt när vi umgås ;) hehe... 



Världens finaste Enzo


Falkenberg

Idag ska jag åka till Falkenberg. Mamma fyller 50 år idag, så vi ska fira henne.

Imorgon ska jag träffa Matilda och Enzo :) Saknar dom så det gör ont i bland. Borde flytta Varberg närmre Malmö så vi kunde ses oftare :)

Om 1h och 50 minuter slutar jag :) Gud va skönt det ska bli! Att det är strålande sol och 15 grader varmt ute gör ju inte saken sämre :)

Trevlig helg alla glada!

Söndag

Då var det Söndag kväll och imorgon är det dags för jobb igen. Tycker att helgen borde vara i 3 dagar i stället för 2. Men helgen har varit bra :) Igår kväll var det tjejkväll hos Caroline med Vin, räkor och ostbricka *mums* Underbart gott! Och mycke trevligt sällskap. Kul att träffa Jonna igen :)

Hej hopp!


GratisBio

Alla ni som läser min blogg (vilket antagligen inte är någon) borde gå in på gratisbio och registerar sig gratis. Man samlar poäng genom att vara aktiv, handla på nätet eller besöker olika hemsidor. När du har samlat ihop 200 poäng får du ett presentkort värde 50:- Jag har varit medlem ett tag och jag har fått presentkort på 250:-

Tryck på länken neden och bli medlem NU :)






Jaha ja...

Då har man skaffat sig en blogg. ingen aning om vad jag ska skriva, men det löser sig nog med tiden :)

hej hopp!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0