gränden

Ikväll ska jag och Peter ut och äta på gränden. Vi ska fira att Peter har semester och jag ska jobba en vecka till :( inte så mycket att fira för min del, men gratis mat har man ju aldrig tackat nej till :) Efter maten kanske det blir en drink eller 2 på lilla torg, det tackar jag inte heller nej till :)

Imorgon ska Peter till Båstad, så då tänkte jag åka till Varberg och hälsa på Matilda och Enzo och sen hälsa på hos mamma och pappa i Falkenberg. Sen ska jag hämta Peter på natten.

På Söndag blir det förhoppningsvis en tur med svärfars båt :) Det ska bli 30 grader varmt och strålande sol så en liten tur på det blå hade inte varit fel.


Underbar stad

Gud, vilken dålig bloggare jag är. Ett inlägg i veckan håller inte. Skärpning Sara!

Berlin var helt underbart. Jag vill åka tillbaka snart igen. Peter blev lika frälst i denna stad som jag. Ni som inte har varit i Berlin kan jag verkligen rekommendera att åka dit.

På 2,5 dagar hann vi med massa sevärdigheter tex. Berlin muren (ett måste när man är i Berlin), Minnesmonument för judarna, Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, TV-tornet. Vi hann även med en hel del shopping :) Vi var ute på Lördag kvällen. Vi hamnade på en ganska cool nattklubb där var och varannan människa rökte på och erbjöd en det ena efter det andra. Så vi blev inte så långvariga där. Vi gick i stället till ett annat ställe där vi beställde in 1 liter Mojito och en vattenpipa :)  Vi avslutade kvällen med en Döner-kebab.



Jag på hotellrummet

En byggnad bakom vårat hotell

Berlin muren

KaDeWe

Brandenburger Tor

Lite shopping och kaffe

Hela gänget

Jag och älsklingen

Camilla

RSS 2.0