Uppdate

Då var man hemma efter några underbara dagar i London.

Jag är väldigt trött idag, så jag får blogga mer om resan imorgon. Håll ut!


Pundjakt

Igår fick jag min födelsedagspresent av min pojkvän :) När jag kom hem från jobbet hade jag fått ett brev. i brevet låg det en lapp med en 10 pund sedel. På lappen stod det att jag skulle lägga mig på golvet brevid stället jag sover på. Under sängen låg en ny lapp med en ny ledtråd och 10 pund. Så höll det på tills jag hade tagit mig igenom hela lägenheten och hittat dom sista 20 punden i Peters ficka. Detta uppskattades verkligen eftersom jag snart åker till landet där man kan handla med pund :) Det var en rolig idé att lägga ut det lite överallt i lägenheten istället för att ge mig ett kuvert med pengar i.





London

Som ni säkert redan vet så åker jag till London om 2 veckor :) ska bli otroligt roligt. Tänkte visa några bilder från tidigare besök i london :) Jag har tagit kort på framkallade kort, så ni får ursäkta att kvalitén inte är den bästa.

2003


Lina vid trafalgar square

Lina och jag


2004

Lina i hennes rum på puben


Jag och Lina


Det blev mycket vin denna resan, trevligt!


2005

Denna gången åkte jag till London med Camilla. Här dricker vi vin ur kaffekoppar :)

Jag och Lina


Jag och Camilla

Många underbara minnen.


Hår

hann tyvärr inte blogga igår innan jag skulle iväg till Wanna på middag. Men igår efter jobbet åkte jag till frisören oc klippte mig :) Är väldigt nöjd med resultatet. Här kommer lite före och efter bilder.

Före:

Slitet, ofärgat och oplattat hår




Efter:


Lite suddig bild och jag är väldigt gul i ansiktet. Men det är håret ni ska titta på :)


Copenhagen Live

Idag har jag och Jonna bokat biljetter till Copenhagen Live :) Metro hade erbjudande om man är medlem i club metro fick man köpa 2 biljetter för 145:-/st. Normalpris är 930:-. Vilket fynd!

Band som kommer spela är bla:

Volbeat

Rammstein

Skunk Anansie


Det bästa av allt, Slash ska spela :)

det kommer bli en dag/kväll att minnas!


Lägga ner....

Man kanske ska lägga ner det här med att blogga? Jag har ju inget vettigt att skriva om ändå. Men jag tänker ge det ett tag till, en vacker dag kanske jag får hur mycket som helst att skriva om ;)

Imorgon är det i alla fall Wannas tur att ha halv åtta hos mig. Så det kanske kommer ett inlägg under lördagen där jag berättar om hur kvällen va :)

Jag kommer nog dessutom blogga imorgon eftermiddag, men vad det kommer handla om är en hemlis :) Så håll utkik imorgon efter kl 18 :)


RSS 2.0